Keskustan kerrostalotontin tarjouskilpailu menossa

23.10.2022

Teksti ja kuva suoraan Savonlinnan sivuilta:

Savonlinnan kaupungin keskustassa on tarjouskilpailulla myynnissä kerrostalotontti osoitteessa Tarkastamonkatu 3. Asemakaava mahdollistaa hoivapalvelukeskuksen sijoittamisen tontille.

Asemakaavamerkintä AK-1 mukaisesti tontille on mahdollista rakentaa asuinkerrostalo, johon saa sijoittaa vanhusten palvelutalon sekä hoivapalvelukeskuksen siihen liittyvine liike- ja toimitiloineen. Hoivapalvelukeskus voi tarjota palveluja myös muualla asuville.

Tontin pohjahinta on 735 000 euroa. Kirjalliset tarjoukset on toimitettava 11.11.2022 klo 12 mennessä osoitteella Savonlinnan kaupunki, maankäyttöpalvelut, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkintä "Tarkastamonkatu 3". Tarjouksen voi jättää myös sähköpostilla osoitteeseen tarkastamonkatu@savonlinna.fi.

Tarkemmat tiedot tontista ja myyntiehdot löytyvät kaupungin kotisivuilta osoitteesta www.savonlinna.fi/tarkastamonkatu-3

Tarkastamonkatu 3:n tontille on tasattu pysäköintialue keväällä 2022. Pysäköintialueen paikoista 20 on vuokrattu yrityksille ja 45 paikkaa on yleisiä neljän tunnin aikarajoitteisia pysäköintipaikkoja. Tontti on pysäköintialueena siihen saakka, kunnes tontti myydään kaavan mukaiseen tarkoitukseen.