Ulos lasten kanssa

22.10.2022

Vaikka kelit viilenee ja vähän vettäkin välillä satelee, niin oikein pukeutumalla ulkona viihtyy edelleen. Savonlinnaan kaupungin sivuilta löytyy mukavasti vinkkejä lasten kanssa ulkona olemiseen. Tässä niistä muutamia.

FRISBEEGOLF

Jokainen meistä on joskus heittänyt frisbeetä. Tuntui se sitten helpolta tai vaikealta, niin frisbeegolfista on helppo pitää. Peliä pelataan samalla ajatuksella kuin oikeatakin golffia. Tällä kertaa vaan ei laiteta palloa reikään, vaan heitetään frisbee siihen tarkoitettuun koriin. Ratoja löytyy Savonlinnan alueelta mukavasti ja mikä hauskinta, näiden käyttö on ilmaista.

Kenttiä päset katselemaan täältä.

LEIKKIPAIKAT

Kaupungin alueen leikkipaikat ovat turvallisia paikkoja viettää aikaa perheen kesken. Paikkoja peruskunnostetaan ja tarvittaessa uusitaan kaupungin toimesta. Leikkipaikkoja löytyy useita ympäri Savonlinnaa. Näistä ehkä yksi suosituimmista on Pikku Kakkosen leikkipaikka.

Tarkkaile leikkipaikkojen sijainteja täältä.

URHEILUKENTÄT

Kerätkää isompi porukka koolle ja järjestäkää jalkapallopelit tai vaikkapa olympialaiset. Kenttiä löytyy myös monia. Kyrönniemen urheilukentällä voi myös harrastaa monia muitakin lajeja kuin yleisurheilua. Viuhonmäen skeittipuistossa pääsee perheen rullalautailijat, -luistelijat yms vauhtiin.

Löydä kenttiä täältä.