Top-Power hierontakeskus tarjoaa monipuolisia palveluita

05.09.2022

Hierontapalveluja tarjotaan yksityisille henkilöille, yrityksille sekä urheiluseuroille. Palveluja annetaan myös tuki-ja liikuntaelinsairauksiin, venytyksiin ja lihashuoltoihin. Saatavilla myös jalkojenhoidot ja yksilölliset tukipohjalliset mittauksineen koulutetun jalkaterapeutin toimesta.

Toimipaikkamme sijaitsee uimahallin yhteydessä aivan keskustan tuntumassa, joten pääset tänne helposti vaikka kävellen. Autoilijoille löytyy hyvät kiekolliset parkkipaikat.

Top-Power hierontakeskus on toiminut Savonlinnassa vuodesta 2006 lähtien.

Löydät meidät myös: https://www.hierontapalvelu.fi/index.html

TARJOAMME SEURAAVIA PALVELUITA

URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronnassa käytetään perinteisiä klassisia hierontaotteita, mutta lisäksi lihassyihin nähden poikittaisia lihasta venyttäviä otteita eri kovuuksilla. Hieronnassa venytetään myös pinnallisia lihaskalvoja, lievitetään kipua painallus- eli triggerpistehieronnalla, ja tarvittaessa tehdään lihaksiin passiivisia venytyksiä.
Urheiluhieronta sopii urheilijoille, kuntoilijoille ja kaikille jotka kokevat hoidon auttavan enemmän kuin perinteinen klassinen hieronta. Hoidon voimakkuus säädetään asiakkaalle sopivaksi.
Urheiluhieronta on tehokkaampi hoitomuoto lihaksille, kalvoille ja jänteille. Sopii kaikille joilla ei ole terveydellistä estettä hieronnalle.


KLASSINEN HIERONTA

Hoito rentouttaa ja muokkaa lihaksia sekä elvyttää aineenvaihduntaa. Hankaus venyttää lihaksia ja pusertelu lisää joustavuutta. Otteina käytetään myös ravistuksia, taputuksia, täristysotteita ja venytyksiä.
Klassinen hieronta sopii kaikille, jotka haluaa apua stressiin, rentoutukseen tai jännityspäänsärkyyn. Se on myös turvallinen tapa aloittaa hieronnat.
Tietyissä perussairauksissa on hyvä selvittää lääkäriltä tai hierojalta voiko hierontaa aloittaa.


PURENTALIHASHIERONTA

Purentalihasten kuntoutushieronnalla voidaan tuoda lievitystä pään alueen särkyyn. Hieronnan aikana käsitellään kasvojen alue sekä puremalihakset poskien sisäpinnoilta sekä lisäksi kaulan ja niska-hartiaseudun aluetta.
Purentalihashieronta sopii heille, jotka kärsivät hampaiden narskuttelusta, päänsärystä tai niska-, hartia- ja ohimokivuista. Hoito sopii myös henkilöille, joilla purenta on epätasaista tai leukanivelet ei avaudu normaalilla tavalla.
Jos epäilet että kärsit purentaongelmista, voit ottaa yhteyttä purentalihashierontaa tekevään hierojaan tai kysyä asiasta hammaslääkäriltäsi, joka näkee esim. hampaiden pinnan kulumasta kyseisen ongelman.


JALKATERAPIA

Jalkaterapian osaamisalaan kuuluvat pehmytkudos- ja kynsimuutokset sekä toiminnalliset muutokset alaraajoissa. Jalkaterapiassa pyritään löytämään syy-seuraussuhteita ja ennaltaehkäisemään ongelmien syntyä.
Jalkaterapeutti hoitaa iho- ja kynsimuutoksia sekä tekee yksilöllisiä silikonisia tukia varpaille ja yksilöllisiä tukipohjallisia. Jalkojenhoito korostuu perussairauksia sairastavilla, kuten diabeetikoilla ja reumaatikoilla.


YRITYSHIERONTA

Tarjoamme yrityssopimuksella hierontaa. Sopimuksen voimme räätälöidä yrityksellenne sopivalla tavalla.